Kontakta Andreas
Servicerådgivare
0521-27 87 80 val 2-1
andreas.jakobsson@hanssonbil.se

Våra mekaniker

Vår personal hjälper dig med allt ifrån att byta glödlampor till mer avancerade motorbyten.

Våra sex mekaniker har både erfarenhet och utbildning som gör att du kan känna dig helt trygg med att lämna din bil till oss för både service och reparation. Vår verkstad är även certifierade av Incert för att arbeta med AC-reparationer.

Auktoriserad bilverkstad

I vår verkstad kan du lugnt och tryggt lämna din bil och lita på att trevlig och kunnig personal tar hand om den på bästa sätt. Vi är auktoriserad Peugot-, Subaru- och Opelverkstad men självklart är alla märken välkomna.

 

Prisgaranti

Många har uppfattningen om att det är mycket dyrare att besöka en auktoriserad bilverkstad. Vi på hanssonbil har därför prisgaranti på service och verkstadsarbeten. Denna gäller om du kan uppvisa en offert från en märkesoberoende bilverkstad, som motsvarar ett identiskt arbete och baseras på originalreservdelar eller nya delar av motsvarande kvalitét.

Offerten ska vara från en bilverkstad på närliggande ort och får inte vara äldre än 30 dagar. Det erbjudna priset skall vara ett ordinariepris från den oberoende verkstaden, dvs ej ett specialerbjudande eller kampanj utan ska vara tillgängligt för allmänheten.

hanssonbil förbehåller sig rätten att ändra, komplettera, upphäva eller avsluta prisgarantin när som helst enligt eget godtycke och utan föregående meddelande.

 

Släcka 2:or

Vi har även en Besikta-station på gården, vilket innebär att vi kan hjälpa till att släcka 2:or som du ev. fått på din bil.

 

SKADEVERKSTAD

Kontakta Kurt
Skadereglerare
0521-27 87 80 val 2-4
kurt.norling@hanssonbil.se

När olyckan är framme.

Tyvärr händer det ibland att man är med om olyckor eller på annat sätt får skador på bilen. Det kan vara lack-, plast- eller plåtskador som uppstår och behöver åtgärdas. Om detta inträffar så tveka inte att kontakta oss på hanssonbil. Vi har både kunskap och lång erfarenhet inom branschen och försöker hjälpa dig så mycket det går. Nedan kan du läsa hur du går till väga om olyckan är framme.

Gör en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.

Börja med att anmäla din skada till ditt försäkringsbolag. Här nedan har du en lista på några av de vanligaste försäkringsbolagen och du kan oftast göra din skadeanmälan online direkt i telefonen eller på datorn.

 

Skadebesiktning

När du sedan fått ett skadenummer från ditt försäkringsbolag kontaktar du vår skadeverkstad för en skadebesiktning. Då fotograferar vi bilen och dokumenterar själva skadan tillsammans med dig. För att få bra bilder och därmed öka chanserna för en snabbare hantering hos försäkringsbolaget är det bra om bilen är tvättad och fri från smuts.

Våra skadereglerare gör sedan en kostnadskalkyl på vad reparationen skulle kosta. Den skickas in till ditt försäkringsbolag för att få ett godkännande.